2020’nin En İyi VPN Hizmetleri
2020’nin En İyi VPN Hizmetleri
En iyi Sanal Özel Ağ (VPN) servis sağlayıcıları olduğunu düşündüğümüz hizmetlerin listesini ücretli, ücretsiz ve torrent dostu olarak gruplandırarak derledik.

Gittikçe daha fazla kullanıcı çevrimiçi olarak görülmemenin ve izlenmemenin önemini fark etmeye başladı. Güvenli, anonim bağlantılara duyulan ihtiyaç son birkaç yılda önemli ölçüde artış gösterdi.

Bu VPN'ler, sizi güvende tutmak için çevrimiçi varlığınızı maskeleyecek çözümler sunar. Ancak VPN'lerin sandığınız kadar gizli olmayabileceğini unutmayın.

ÜCRETLİ (PREMİUM) VPN HİZMETLERİ

Yoğun kullanıcılar için tasarlanan bu profesyonel VPN hizmetleri, artırılmış şifreleme ve mobil destekten sınırsız bant genişliğine ve göz attığınız şeyin kaydını tutan "sıfır kayıt" gibi birkaç ek özelliğin yanı sıra gerekli temel gizliliği sunar.

Aşağıdaki VPN hizmetleri, yukarıda bahsettiğimiz özellikleri sunmaktadır.

ExpressVPN

ExpressVPN

87 ülkede 136 coğrafi konumda 1.000 fiziksel sunucusuya sahip ExpressVPN'in odak noktası hızdır. Hızlı bir VPN'e sahip olabilecekken, doğal olarak yavaş bir VPN istemezsiniz. ExpressVPN, PTP, L2TP ve OpenVPN protokol desteği ile tam gizlilik sunar. 3 ayı ücretsiz 12 aylık bir planda ayda 6,67 $ ödeyerek, en iyi VPN özelliklerine sahip, günlük kaydı tutmayan ve Tor desteği olan bir VPN elde edeceksiniz. Ayrıca Netflix kullanıcıları için de oldukça idealdir. Detaylı bilgi için ExpressVPN İncelememize bakabilirsiniz.

CyberGhost

CyberGhost

CyberGhost Windows, macOS, iOS ve Android uygulamaları ile kullanımı kolay bir VPN hizmetidir ve aynı anda yedi cihaza kadar kullanım desteği sağlar. Bir VPN ile çevrimiçi olmayı kolaylaştırmak için tasarlanan CyberGhost VPN, torrent ve video akışı için optimize edilmiş özel sunucular ile standart kullanım için çeşitli sunuculara sahiptir.

VPN kullanımında yeniyseniz, CyberGhost giriş için oldukça iyi bir VPN. 90 ülkede, her biri 256 bit AES şifrelemeye sahip 5944 sunucuya erişim elde edersiniz. Bu da verilerinizin internet servis sağlayıcınız tarafından gözlemlenmekten korunması anlamına gelir. Ayrıca CyberGhost kayıt tutmama politikasında katıdır. Kill switch özelliğine, DNS ve IP sızıntı korumasına da sahiptir.

CyberGhost VPN, 45 günlük para iade garantisi ve 3 yıllık planıyla özel olarak %78 indirim sunuyor. Bu da ayda 2,75 dolara denk geliyor, bu yüzden kaçırmayın. Detaylı bilgi için CyberGhost İncelememize bakabilirsiniz.

TunnelBear

TunnelBear

Android, iOS, Windows ve macOS için kullanılabilir TunnelBear’da fiyatlandırma 49,88 dolardır ve yıllık ücret 4,99 dolardır. Sınırsız tünelleme ve yalnızca mobil bir planla, TunnelBear'ın 256 bit şifreleme sunduğunu unutmayın.

TunnelBear, video ve ses dahil olmak üzere yalnızca ABD'deki web içeriğinin keyfini çıkarmak isteyenler için özellikle iyi bir seçimdir. Yıllık abonelik bütçe aralığınızın dışındaysa, kullanımı kolay, ayda 9,99 dolarlık seçeneği de vardır. Aşağıda ayrıntıları verilen ücretsiz bir sürüm de mevcuttur. Detaylı bilgi için TunnelBear İncelememize bakabilirsiniz.

NordVPN

NordVPN

NordVPN'in ABD, Avrupa ve Avustralya'da ultra hızlı yayın, Tor gizliliği, anti-DDOS ve daha fazlasını rahatlıkla kullanabileceğiniz çok sayıda sunucusu vardır.

Çoğu konum PPTP, L2TP ve OpenVPN protokollerini destekler ve tüm veriler daha sıkı güvenlik için iki kez şifrelenir. Tüm bunlar ayda 11,95 dolar, ancak indirimli olarak 6 aylık planlarda aylık 7 dolar ve yıllık planlarda 5,75 dolardır.

VyprVPN

VyprVPN

Çapraz platform cihaz desteği, sınırsız veri ve üç eşzamanlı bağlantı için ücretsiz deneme ve uygun fiyatlı aylık tarife (5 $) VyprVPN tarafından sunulmaktadır. Ya da beş eşzamanlı bağlantı sunan aylık 12,95 $ karşılığında VyprVPN Premium hizmetlerine yükseltme yapabilirsiniz. Masaüstü ve mobil uygulamalarla VyprVPN, OpenELEC / Kodi destekli medya merkezleriyle birlikte kullanıldığında özellikle faydalı olabilir. Detaylı bilgi için VyprVPN İncelememize bakabilirsiniz.

Windscribe

Windscribe

Yılda 45 Dolar (veya aylık 9,00 Dolar) karşılığında sunulan Windscribe, 110 konumda ve 60 ülkede sınırsız bant genişliği, sınırsız cihaz ve sunucu sunar. Bitcoin'in yanı sıra standart yöntemler kullanarak ödeme yapabilirsiniz.

Windscribe, Windows, Mac, Linux, Android ve iOS yerel uygulamaların yanı sıra Chrome ve Firefox için tarayıcı uzantıları sunar. Bu arada OpenVPN protokolünü desteklemesi, Windscribe'ı Linux, Android, modemler ve daha fazlası ile kullanabileceğiniz anlamına gelir.

Windscribe’ı ücretsiz ve sınırlı olarak kullanmak da mümkündür. Daha fazla bilgi için lütfen Windscribe İncelememize göz atın.

ProtonVPN

ProtonVPN

ProtonMail şifreli e-posta hesabını oluşturan ekip tarafından bir de VPN hizmeti geliyor.

Alışılmadık bir fiyatlandırma yaklaşımı benimseyen ProtonVPN, düşük hızlı, ücretsiz hizmetin yanı sıra üç adet premium seçeneğe sahiptir. Temel paket aylık 5 $; Plus paketi ayda 10 dolardır ve karışıma özel sunucular, ek güvenlik ve Tor sunucuları ekler. Son olarak, Visionary paketi aylık 30 dolara mal olmakta, bahsedilen ek sunucuları içermekte ve ProtonMail'i eklemektedir.

TORRENT DOSTU VPN HİZMETLERİ

P2P ağlarında indirirken ve paylaşırken şifreleme, anonimlik ve güvenilirlik için kullanışlı olan torrent dostu VPN'ler, dar bir kullanıcı grubu için özel bir hizmet sunarak premium seçeneklerden biraz daha pahalıdır.

Private Internet Access

Private Internet Access

Aylık 6.95 $ veya yıllık 39.95 $ (Bitcoin kabul edilir) maliyeti olan bu güvenli VPN hizmeti, P2P ve VOIP desteğinin yanı sıra 5 cihazı aynı anda ve sınırsız bant genişliği kullanma olanağı sunar.

Popüler bir seçim olan ve PCMag.com tarafından tavsiye edilen, torrent kullanıcıları için VPN sağlaması, Private Internet Access’i özellikle çekici bir seçenek haline getirir.

Windows ve macOS için mevcut olan Private Internet Access diğer özelliklerini incelememizde okuyabilirsiniz. Kısacası, paranızın karşılığını en iyi şekilde sunan popüler bir VPN hizmetidir.

Ivacy

Ivacy

Ivacy VPN, torrent dostu bir VPN olarak kullanımını vurgular ve yavaşlatılmamış, P2P için optimize edilmiş dosya paylaşımı için ayda 9,95 Dolar (veya yılda 40 Dolar veya altı aylık 44,95 Dolar) karşılığında kullanılabilir. Diğer özellikler arasında bölge engellemeyi aşma, herhangi bir yerden herhangi bir şeyi yayınlama yeteneği ve 256 bit şifreleme bulunur.

Ayrıca Ivacy, faaliyetinizin izlenmesini veya gözlemlenmesini engellemesi gereken sıfır günlük politikasına uymaktadır.

Dünyadaki en hızlı VPN olduğunu iddia eden Ivacy, torrent ve medya tabanlı yayın için idealdir.

SurfEasy

SurfEasy

SurfEasy Total, yalnızca 6,49 $ karşılığında, Android, iOS, macOS ve Windows kullanıcılarına sınırsız veri ve reklam izleyici engelleme ile VPN hizmetine aylık erişim sağlar. Bir abonelik size beş adede kadar cihaz, sınırsız bant genişliği ve torrent desteği sağlar.

SurfEasy Total incelememiz bu özellikleri daha ayrıntılı olarak açıklamaktadır. Torrent içermeyen VPN kullanımı için aylık 3,99 dolar tutarında daha düşük maliyetli bir abonelik olduğunu da unutmayın.

BTGuard

BTGuard

Ayda 9.95 $ karşılığında, 10 GBit sunucuları, sınırsız indirme hızları ve anonim P2P torrent trafiği sunan BTGuard'a kaydolabilirsiniz. BTGuard, Windows, macOS ve Linux ile çalışır ve Bitcoin kabul eder.

Bu arada, tam VPN deneyimini istemiyor ancak torrent etkinliğinizi korumak istiyorsanız, BTGuard aylık 6,95 dolara BitTorrent Proxy hizmeti sunar.

IPVanish

Torrent dostu VPN için son tavsiyemiz IPVanish. Yıllık faturalama ile aylık 6,49 dolar kadar düşük bir fiyata (aylık faturalandırma için 10 dolar) hizmetten yararlanabilirsiniz.

60'tan fazla ülkeye yayılmış 500'den fazla VPN sunucusuyla, ne olursa olsun sınırsız P2P trafiği ve sınırsız bant genişliği elde edersiniz. Dünyanın en hızlı VPN'i olduğunu iddia eden IPVanish, Windows, Windows Phone, macOS, Linux, iOS, Android, Chromebook ve hatta modemler için kullanılabilir.

ÜCRETSİZ VPN HİZMETLERİ

Tüm VPN'ler ücretli hizmet sağlamaz. Bir VPN aracılığıyla internete veya diğer çevrimiçi hizmetlere yalnızca ara sıra erişme ihtiyacı duyuyorsanız, özellikle ödeme gizliliği konusunda endişeleriniz varsa ve bir Bitcoin cüzdanınız yoksa, ücretsiz bir hizmete kaydolmak mantıklıdır.

CyberGhost Free

Premium hizmetin aksine, CyberGhost'a ücretsiz erişim reklam desteklidir ve yalnızca Windows, macOS ve Android ile çalışır. Hız sınırlıdır.

TunnelBear Free

TunnelBear’ın ücretsiz seçeneği potansiyel olarak VPN gereksinimlerinizi sınırlandırmaktadır. Aylık 500MB kullanım sınırınız olsa da şirketin Twitter promosyonuna katılarak bonus 1 GB veri alabilirsiniz. TunnelBear Free; Windows, macOS, iOS ve Android ile uyumludur.

OkayFreedom

OkayFreedom

TunnelBear'ın ücretsiz hizmeti gibi, OkayFreedom da VPN ödeneğinizi ayda 2 GB ile sınırlar. Bu ücretsiz hizmet reklam ile çalışır, ancak bazen yavaş olabilir.

Opera VPN

Opera VPN

Özel bir ücretsiz VPN uygulaması indirmek istemiyorsanız, neden Opera tarayıcısını denemiyorsunuz? 2016'nın ortalarından bu yana kendi VPN'ine sahip tarayıcı, kullanıcıların bölge engellemesini kolayca atlamasına ve çevrimiçi işlemlerini güvende tutmasına olanak tanıyor. En hızlı VPN olmayabilir, hatta Netflix veya torrent için de uygun değildir. Ancak Opera VPN çok popüler bir ücretsiz seçimdir. Diğer tarayıcıların da çok yakında aynı hizmete sahip olmasını bekliyoruz.

Ayrıca Opera VPN’in Android ve iOS için ücretsiz bir VPN uygulaması bile mevcut.

NETFLİX'E UYGUN VPN HİZMETLERİ

Netflix bölge engelini aşmak isteyenler, buna uygun VPN bulmak için bu listeyi gözden geçiriyor olabilirler. Netflix, gelecekte VPN'leri engelleyeceğini iddia etse de, ExpressVPN gibi bazı hizmetler Netflix için ideal VPN hizmeti sunuyorlar.

TorGuard

TorGuard

Anonim e-posta, anonim proxy ve Anonim VPN paketleri dahil olmak üzere TorGuard'da çeşitli hizmetler mevcuttur. Ayda 9,99 dolar fiyatla satılmaktadır. 55'ten fazla ülkede 3000'den fazla sunucu, sınırsız hız ve sınırsız bant genişliği sunar. Ayrıca Windows, macOS, Linux (özellikle Ubuntu), Android ve iOS'ta kullanılabilen beş bağlantıya sahip olacaksınız. TorGuard, BitCoin ve LiteCoin ile ödeme kabul eder.

Bu arada, anonim proxy de ilginizi çekiyorsa, hem VPN hem de Proxy hizmetini ayda 11,54 dolara satın alabilirsiniz.

Torguard İncelemesi